FULL D'INSCRIPCIÓ
Normativa d'equipaments
Normativa:
 • Cada jugador haurà de tenir el conjunt complert de l’equipament del Club que inclou: samarreta i pantaló de joc, el xandall i la samarreta d’escalfament.
 • Els jugadors que venen de l’escola de bàsquet ja tenen la samarreta d’escalfament, tant sols caldrà que hi posin el seu nom.
 • La samarreta d’escalfament portarà el nom del jugador/a amb el que ell/ella es vulgui identificar. El nom haurà d'estar validat per l'entrenador o coordinador.
 • El número que vulgui portar el jugador/a haurà d’estar confirmat pel Club (entrenador/coordinador) per tal d'evitar coincidències.
 • L’adquisició de la roba és obligatòria per a tot els jugadors/es del Club.
Funcionament:

Compra i recollida

 • El procés de compra i recollida de la roba es farà directament a través de la pàgina web de la botiga Sports Diagonal.
  1. Accedir a la pàgina web de la botiga https://www.sportsdiagonal.com/
  2. Accedir a la següent ruta: Col·lectius -> Bàsquet -> Club Bàsquet Molins de Rei

   o directament:

   https://equipacionesdiagonal.com/ca/colectivos/21-cb-molins-de-rei/
  3. Dins de Club Bàsquet Molins de Rei, escolliu aquelles peces de roba que necessiteu (consulteu el quadre de talles) i feu la comanda seguint les indicacions
 • La roba té un procés de fabricació d’uns 30/40 dies laborables per tant, és important que la comanda es realitzi amb marge de temps suficient abans de l’inici de la temporada. És IMPORTANT no esperar a l’últim moment
 • Els jugadors i jugadores que s'incorporin al club a partir del mes de setembre, seguiran el mateix procés per fer la reserva de la roba esportiva (numeració per part de l’entrenador i encàrrec a la botiga).

  Un cop feta la comanda, si necessiten un equipament de joc, el club els en cedirà un en préstec si se'n disposa en stock. Caldrà fer un dipòsit de 50€ que es retornarà un cop arribi la comanda al jugador i es retorni l'equipament en préstec.
 • L'equipament es recollirà presencialment a:

          Sports Diagonal
          Carrer Anselm Claver nº 36 (just al costat del Pàdel Molins)
          Telèfon 931750521

Devolució equipacions en préstec

Els jugadors que han tingut un equipament provisional en préstec aquesta temporada, caldrà que facin la devolució de forma inmediata i n'adquireixin un de nou per la propera temporada. L'opció de préstec només es permet una temporada.

Contacte

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Clara Pedrerol, responsable dels equipaments (608 897 414)© Club Bàsquet Molins de Rei - Powered by TORINNOVA