FULL D'INSCRIPCIÓ
Formulari d'inscripció
*
*
  
Política de privacitat:

Les dades del present imprès seran incloses en un tractament de titularitat del CB Molins de Rei 2015 sent la seva finalitat la inscripció i gestió de lea activitats relacionades amb la vinculació del jugador o jugadora amb el club, incloent l’enviament d'avisos i comunicacions sobre les activitats del club que li siguin rellevants. Les dades es mantindràn mentre es mantingui la vinculació del jugador o jugadora amb el club o siguin necessàries per la finalitat per la que han estat recaptades. També pot ser que s'hagin de mantenir mentre persisteixi una obligació legal o fins la prescripció de responsabilitats.


El CB Molins de Rei podrà difondre a través dels diferents mitjans de comunicació pública, tal com a enllaços a internet de galeries de fotos, xarxes socials i web dels partits i activitats que es realitzen al club, incloent fotos de grup, amb la finalitat de promocionar el basquetbol i activitats del club, sense que aquestes accions impliquin un dret de remuneració a favor de l’afectat.

Els afectats, poden exercitar el dret d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació enviant un escrit juntament amb una fotocòpia del DNI al Club Bàsquet Molins de Rei per correu postal al Poliesportiu Municipal, C/ Sant Antoni Maria Claret S/N, 08750 Molins de Rei.


© Club Bàsquet Molins de Rei - Powered by TORINNOVA